»

Bericht afdrukken

Waarom zonne-energie?

Kwaliteit

Onze zonnepanelen zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan belangrijke certificaten als TUV, IEC en CE.
Deze keuringsinstanties keuren op kwaliteit en geven o.m. aan dat onze zonnepanelen 25 jaar lang vermogen garanderen. Zonnestroom verkoopt het merk BenQ (AUo), LG, JAsolar en Trina Solar.

Zonne-energie is “hot”!

Brandstofprijzen stijgen en alternatieve energiebronnen winnen aan populariteit. Zonne-energie is de meest rendabele energievoorziening omdat de prijs van panelen de afgelopen jaren aanmerkelijk is gezakt en de energie opbrengst van panelen is gestegen. Zonnestroom made in [Arnhem] maakt investeren in zonne-energie extra aantrekkelijk door uitstekende service, van aanvraag tot en met de installatie, en garantie.

Nu investeren = direct besparen

Afhankelijk van het beschikbare dakoppervlak kan iedere huishouding met zonnepanelen in de eigen energiebehoefte voorzien. De terugverdientijd van uw investering in panelen ligtĀ tussen de 7-9 jaar, terwijl de panelen een opbrengstgarantie hebben van 25 jaar.

Bijdragen aan een beter klimaat

Met zonne-energie draag je bij aan het verminderen van het CO2 overschot en het opwarmen van het klimaat. Zonnestroom made in [Arnhem] let ook bij haar inkoop van panelen op duurzame en faire productie. De uitlevering van de pakketten zonnepanelen gebeurt met energiezuinig vervoer. Zo houden we energieverbruik tijdens productie en transport onder controle en borgen we een eerlijke prijs voor producenten!

Word zelf uw eigen energieleverancier!

Uw zonnepanelen garanderen minder afhankelijkheid van energiemaatschappijen en geen last meer van stijgende energieprijzen. Word uw eigen energieleverancier! Zonnestroom made in [Arnhem] is u graag van dienst!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zonnestroommadeinarnhem.nl/waarom-zonne-energie/

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/1/zonnestroommadeinarnhem.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>