«

Bericht afdrukken

Zonne-energie

INFORMATIEAVONDEN

Het Arnhemse Zonnestroom Made in [Arnhem] organiseert informatieavonden op aanvraag over de aanschaf van zonnepanelen. Dit kan voor een groep particulieren of speciaal voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

Wat zijn de technische mogelijkheden van zonnepanelen op een gezamenlijk dak? Welke risico’s doen zich voor en hoe dek je die af? Welke afspraken maak je met je VvE-partner(s)? Welke besparingen zijn haalbaar op je eigen of op de centrale elektriciteitsmeter? Ook het gebruik van de zonatlas, de gratis dakscan, de installatie en natuurlijk de kosten komen aan de orde.

Jan Schreur van De Groene Vos en Bernard van Dam van Solix geven deze avond een presentatie en natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

Zonnestroom Made in [Arnhem] wordt gedragen door Stichting De Groene Vos. Het collectief onderscheidt zich door een duurzaam/lokale aanpak, gegarandeerde kwaliteit van materialen en montage en scherpe prijzen. De inwoners van Arnhem en omgeving genieten een prijsreductie.

Plaats: Bezoekerscentrum Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24a Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Nadere informatie: info@zonnestroommadeinarnhem.nl

De Groene Vos, Hommelseweg 41
Tel. 026-7370041 of 026-3514494

open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………..

PRIJZEN EN BESTELLEN

Voor prijzen kijkt u bij de prijzen. Als u twijfelt over de geschiktheid van uw dak of meterkast, dan kunt u ook gebruikmaken van de gratis Solix dakscan++. Dit betekent een gratis advies op maat aan huis voor serieus geïnteresseerden.

Bestellen is simpel. Vraag een offerte aan via de Groene Vos of Solix. Teken de offerte. U ontvangt van Solix een bericht wanneer de aflevering of installatie plaats zal vinden.

SUBSIDIE
De landelijke subsidiepot van het rijk is inmiddels verbruikt en gesloten. Meer informatie hierover vind u via: http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/subsidieregeling-zonnepanelen.

Informeer in de winkel bij De groene Vos voor lokale subsidiemogelijkheden.

TERUGGAAF BTW
Eigenaren van zonnepanelen hebben recht op teruggaaf van BTW die betaald wordt over de aanschaf en installatie van de zonnepanelen. Vraag uw BTW retour een

Meer informatie vind u op: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/publicaties/2013/11/07/veel-gestelde-vragen-en-antwoorden-over-btw-heffing-bij-particulieren-met-zonnepanelen.html
Vraag de BTW retour eenvoudig aan via Solix. Alles wordt voor u verzorgd!

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

TERUGLEVEREN VAN ZONNE-ENERGIE 

“U denkt erover na om zelf energie te gaan produceren. Misschien omdat u kosten wil besparen, duurzaam wil zijn of onafhankelijk wil worden van uw energieleverancier. Er komt echter veel kijken bij het zelf opwekken van energie. Daarom vindt u hieronder de stappen die u in ieder geval moet zetten: van het aanvragen van offertes tot het melden van terugleveren bij Liander.”

Lees meer op de website van Liander.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zonnestroommadeinarnhem.nl/informatieavonden-over-zonne-energie/

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/1/zonnestroommadeinarnhem.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>