Pagina afdrukken

collectief

Zonnestroom made in [Arnhem] is een initiatief van het centrum voor duurzame ontwikkeling De Groene Vos en is onderdeel van het energieprogramma van de gemeente Arnhem. Zonnestroom made in [Arnhem] ontzorgt u gedurende het hele traject van zonnepanelen op uw dak. Zo regelt Zonnestroom made in [Arnhem] de collectieve inkoop van kwaliteitszonnepanelen, de duurzame uitlevering middels energiezuinig vervoer en is daarnaast ook aanspreekpunt voor montage, service en garantie.

Hoe werkt het collectief?

Zonnestroom made in [Arnhem] werkt als inkoopcollectief samen met de Arnhemse zonne-energie leverancier Solix BV gevestigd op IJsseloord 2. Door deze lokale aanpak blijven transport- en installateurskosten laag en daarmee ook de belasting voor het milieu. Ieder kwartaal worden de prijzen en producten ge-update. Zo krijgen Arnhemmers de beste collectieve deal! De prijzen zijn geldig tot en met 30 juni 2014.

Deelnemen aan dit collectief is mogelijk voor inwoners van de volgende plaatsen: Arnhem, Oosterbeek, Velp, Rozendaal, Westervoort en Huissen.

Meedoen?

De beschikbare systemen en prijzen staan op deze website bij prijzen. Wie meer wil weten kan contact opnemen met De Groene Vos, telefoonnummer 026-7370041. Adres: Hommelseweg 41 Arnhem, openingstijden dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur. U kunt in de winkel ook zonne-energie producten bekijken. Voor specifieke technische informatie over zonnepanelen of zonneboilers kunt u contact op nemen met Solix B.V, telefoonnummer 026-2600320.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zonnestroommadeinarnhem.nl/collectief-voordeel/

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/f/1/zonnestroommadeinarnhem.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399